Over Ons

LC Financiële Coaching is een initiatief van Cor Vork

Wij zijn een jonge, frisse en ambitieuze organisatie die zich richt op schuldhulp(zorg)verlening voor iedereen die in de Financiële problemen zit. Wij zijn ook gespecialiseerd in financiële zorg(schuldhulp)verlening voor ondernemers MKB en ZZP

Voor het leveren gecontroleerde van kwaliteit gecertificeerde diensten zijn wij aangesloten bij de NVVBS.

Particulieren, bedrijven en ZZP’ers met (problematische) schulden zijn welkom met hun hulpvraag.

LC Financiële Coaching is een betrouwbare financiële zorgcoach, gespecialiseerd op het gebied van schulden, budgetcoaching, budgetbeheer en betalingsregelingen, betalingsachterstanden en schuldhulpverlening.

Achter LC Financiële Coaching zit een sterk team van professionals en deskundigen. Wij hebben jarenlange (juridische) ervaring op het gebied van schulden, beslag, beschermingsbewind en budgetcoaching & budgetbeheer. Wanneer je problemen ervaart met het juist beheren van je financiën (dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben), dan is het prettig om hierin een uitkomst te vinden. Ligt het probleem gelegen in het juridische gebied? Ook dat is voor ons geen enkel probleem!

Wij helpen je hier graag bij, want geen enkel probleem is te klein of te groot. Van financiële problemen waaruit een kleine schuldenlast is ontstaan tot een ingewikkelde juridische procedure, niets is te gek. Onze adviseurs zullen tijdens een telefonische afspraak met jou je probleem in kaart brengen om zo de juiste vervolgstappen te kunnen nemen. Indien nodig hebben wij korte lijnen met onze partners en is een snelle behandeling van jouw zaak gegarandeerd!

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan snel hier verder of neem direct contact met ons op. Onze bereikbaarheid is erop gericht om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Wil je liever door ons gebeld worden, dan is dat geen enkel probleem! Ons werkgebied is Zuid en Noord Holland maar ook Utrecht.

Wij nemen uw financieel probleem serieus, laten we gezamenlijk gaan we werken naar een oplossing om uw financiële situatie weer op orde en onder controle te krijgen.

Wilt u ook hulp?  Neem dan nu contact op.

Met begripvolle groet,

Cor Vork

Adviseur schulddienstverlening