Uw Financiën en uw Nalatenschap zijn veilig in mijn handen!

Wie is Cor Vork?

Meer dan 22 jaar ondernemers ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening. Deze ervaring biedt een solide basis voor de wijze waarop ik de hulp aan u kan vormgeven en inrichten. Als Voorzitter van Stichting keurmerk NVVBS en bestuurslid Stichting Humentum probeer ik belangeloos mijn steentje bij te dragen om onze kwetsbaren, te helpen om het verschil te kunnen maken in kwaliteit, zorg en financiële hulpverlening.

Uw adviseur, coach en hulpverlener

Uw financiën en nalatenschap zijn mijn zorg. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en oog voor uw welzijn is voor mij hierbij leidend.

Zo ontstaat de basis voor uw financiële rust.

Fijn dat ik u hiermee mag helpen!

Maar ook;

Als uw financieel-organizer brengt ik huidige situatie in kaart, signaleer ik de knelpunten en draag oplossingen aan. Als uw coach help ik bij het op orde brengen van uw financiën met een structuur en systeem dat in uw dagelijks leven past.

Fijn dat u stabiel verder gaat met u leven!

Bij (na) verdrietige momenten;

Als uw (na)bestaande zorgverlener, help ik u om verder te kunnen gaan met uw leven. Als uw gevolmachtigde, regel ik nog bij uw leven, maar ook erna alles tot in de puntjes voor uw wens en laatste wil.

Als uw Executeur vertegenwoordig ik u als gemachtigde na uw overlijden.

Kernwaarden die voor mij belangrijk zijn;

  Daadkrachtig en betrokken

  Ik ben opgegroeid in een hardwerkend en sterk maatschappelijk betrokken gezin.

  De handen uit de mouwen steken heb ik van huis uit meegekregen.

   

  Verstand van zaken

  Omdat ik multidisciplinair ben opgeleid, ben ik op vele gebieden inzetbaar. En ik sta mijn cliënt letterlijk terzijde voor ondersteuning en begeleiding.

   

  Deskundige begeleiding

  Bent u op zoek naar zowel een vertrouwenspersoon, een deskundig adviseur en een pragmaticus in één? Ik ben het graag allemaal.