Van verlies naar winst.

Een gecontroleerde reorganisatie van uw BV? Is uw onderneming nog gezond maar zijn er grote schulden die drukken op de levensvatbaarheid van uw onderneming? Een sanering van de schulden in combinatie met een complete

(kleine, grote)reorganisatie zowel in het personeelsbestand als in de administratie zorgt in veel van gevallen voor een oplossing.

LC Financiële Coaching is gespecialiseerd om een reorganisatie succesvol te faciliteren.

  • Van verlies naar winst (ook te gebruiken bij doostarten)
 Uw bedrijf of bedrijfsonderdeel draait (structureel) verlies en u weet niet goed hoe u dit gaat oplossen.
 Door liquiditeitsproblemen komen u bedrijfsresultaten steeds meer onder druk te staan en zonder ingrijpen leidt dit mogelijk   tot een faillissement. LC Financiële Coaching  is gespecialiseerd in deze situaties. Door samen pijnpunten aan te pakken,   geloven wij uw liquiditeit structureel te kunnen verbeteren, en we gaan helpen bij:
  • Inzicht creëren met missie en visie!

 Met behulp van een gezondheidsscan maken we direct de financiële cijfers inzichtelijk en gaan opzoek naar waar de         (acute)knelpunten zitten.

  • Snelle winsten proberen te maken

 We gaan direct aan de slag om een snelle winst te realiseren, waarmee we direct resultaten op korte termijn bereiken.

  • Liquiditeit optimaliseren

We kijken naar de kostenstructuur en omzetkant, waarna we samen met u verbeterpunten realiseren.

Inzicht in uw financiële situatie, zowel zakelijk als privé, geeft helderheid in de cijfers met deze cijfers kunnen we een levensvatbaarheid prognose samenstellen die u verder kan helpen naar een schuldvrije toekomst.