Maak nu kennis met de schuldhulpverlening van LC Financiële Coaching

Bent u ondernemer met ernstige financiële problemen? Is het onzeker of u door kunt gaan met uw bedrijf of bent u misschien al gestopt? Dan kan onze adviseur u helpen.

LC Financiële Coaching is de vak specialist op het gebied van schuldhulpverlening voor ondernemers. Dit doen wij door het inzichtelijk maken van de problemen en oplossingen op maat aan te bieden. Al vele ondernemers hebben wij bijgestaan in deze voor hun zo moeilijke periode. Door LC Financiële Coaching in te schakelen komt er een financieel gezonde toekomst voor u weer binnen handbereik.

Hoe weet u dat u schuldhulpverlening nodig hebt?

Wanneer u één of meer van de onderstaande situaties herkent, is het belangrijk dat u onmiddellijk in actie komt.

  •  Er zijn zakelijke schulden die u niet meer kunt betalen
  •  U heeft een flinke achterstand bij de betaling van je privé en zakelijke vaste lasten.
  •  Er zijn vele overige onbetaalde privé en zakelijke rekeningen
  •  Uw boekhouding is niet op orde en er is geen geld om dit op korte termijn te realiseren
  •  Er zijn al tijden geen belastingaangiften op tijd ingediend en u heeft ambtshalve aanslagen ontvangen.
  •  U wordt voortdurend benaderd door incassobureaus en deurwaarders.
  •  Uw schuldeisers dreigen met het aanvragen van uw faillissement.

Als dit en nog meer speelt is het tijd om ons in te schakelen.

Wat kan LC Financiële Coaching voor u betekenen

Schulden zijn een zware last. De omgang met deurwaarders en incassobureaus kost veel tijd en energie en gaat ten koste van uw kracht en focus. Hierdoor heeft u een minder energie en concentratie om uw bedrijf te managen naar een betere financiële situatie. Door ons in te schakelen, doorbreekt u deze vicieuze cirkel. U komt weer tot rust en u kunt weer uw zaken oppakken waar u goed in bent.

Met Schuldhulpverlening van LC Financiële Coaching heeft u een onpartijdige bemiddelaar, met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken.

Als u schuldhulpverlening aanvraagt, hoeft u geen faillissement aan te vragen. De gevolgen van een faillissement zijn vaak nadelig omdat er geen middelen zijn om uw schuldeisers te betalen. Je kunt 20 jaar aansprakelijk zijn voor je oude schulden.

Een schuldhulpverleningstraject gaat u sanen met ons aan zodat u van het  begin tot het eind wordt bijgestaan door een vakbekwame schuldhulp adviseur.

Aan het eind van onze samenwerking heeft u weer de optimale situatie gecreëerd voor een financieel gezonde schuldvrije toekomst.

Hoe werkt schuldhulpverlening bij LC Financiële Coaching

Stap 1: 

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor of een andere intakelocatie waar u zich op uw gemak voelt. Tijdens dit gesprek kunt u de huidige situatie aan ons uitleggen en gaan we proberen een duidelijk beeld te krijgen van alle probleem zaken waarmee u op dit moment  te maken hebt. Aan het einde van ons gesprek geven wij u direct advies met concrete oplossingen.

Het gesprek vindt plaats binnen twee weken na uw aanmelding. Is er sprake van een crisissituatie, bijvoorbeeld dreigende ontruiming of afsluiting van water of energie, dan vindt het gesprek al binnen drie dagen plaats. Bel dan dit nr: 0252706905

Stap 2: 

Wij zorgen ervoor dat de kans op het oplossen van uw schulden zo groot mogelijk wordt. Dit betekent dat wij en niet u de communicatie met uw schuldeisers verzorgen zodat u een adempauze kunt nemen om tot rust te komen. Ook kijken we met u naar de mogelijkheden om uw inkomen te verhogen en de kosten te verlagen. Indien de boekhouding niet op orde is door dat uw huidige boekhouder dit niet meer doet door achterstand van betalingen, gaan wij dit voor u doen. 

Stap 3: 

Wij vragen uitstel van betaling bij alle schuldeisers en controleren de hoogte en juridische status van de actuele feiten en omstandigheden.

Stap 4: 

We maken samen met u een berekening van wat u kunt betalen aan de schuldeisers in de komende drie jaar als u met uw bedrijf stopt en de komende vijf jaar als u met uw bedrijf door kunt gaan. Vervolgens gaan wij in gesprek met de schuldeisers en bieden wij het saneringsvoorstel aan en onderhandelen tot een akkoord.

Als u interesse hebt, klik dan hier voor meer informatie.

Wij nemen uw financieel probleem serieus, laten we gezamenlijk gaan we werken naar een oplossing om uw financiële situatie weer op orde en onder controle te krijgen.

Wilt u ook hulp?  Neem dan contact op. Bel 0252 706 905 (of klik op de telefoon voor contact info.)

Met begripvolle groet,

Cor Vork.

Gedragscode Schuldhulpverlening NVVK
PDF – 340.2 KB 101 downloads