Uw wens en laatste wil goed geregeld!

Goed om te weten!

Nabestaandenzorg

Helaas krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met een partner die komt te overlijden. Er breekt voor u en uw familie een moeilijke tijd aan waarin verschillende financiële en administratieve zaken geregeld moeten worden. Wij kunnen dit voor u regelen, zodat u in alle rust de rouwperiode in kunt gaan.

LC Financiële Coaching kan u ondersteunen met de volgende vormen van nabestaandenzorg:

Waarom nabestaandenzorg? 

Na het overlijden van een dierbare krijgt men vaak te maken met emoties als woede,teleurstelling,verwarring en kwetsbaarheid.

Men krijgt te maken met veel papierwerk en in toenemende mate speurtochten op digitaal gebied .Hier is men vaak niet op voorbereid.Tevens moeten er vaak (zakelijke) beslissingen genomen worden die alle gevoelens doorkruisen.

Omdat het voor velen steeds lastiger wordt de weg te vinden binnen de regels die de overheid, banken, verzekeraars, social media en online diensten hanteren, laten veel nabestaanden deze werkzaamheden liever over aan iemand die hierin is gespecialiseerd.

Veel mensen willen hun (digitale) nalatenschap al reeds voor het overlijden goed geregeld hebben. Het behouden van zeggenschap en bestemming over bezit en vermogen, en het voorkomen van toekomstige problemen tussen erfgenamen, is voor velen een prettige gedachte.

De hulp van een onpartijdige en onafhankelijke nabestaanden consulent kan van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Vrijblijvende afspraak;

Omdat ik weet dat zaken ingewikkeld en gevoelig kunnen liggen kom ik graag 
bij u langs. Ik spreek uw situatie door en hoor waar u advies of praktische hulp 
bij nodig heeft. Op basis daarvan doe ik u een voorstel waar u over kunt beslissen.

Mijn werkgebied is;

gehele Bollenstreek tot aan de kust naar boven Zandvoort tot en met gehele streek Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Nieuwkoop, Alphen aan de Rijn en omliggende gemeenten. Naar beneden langs de kust Wassenaar, Den Haag en omliggende gemeenten.