Jongeren Financiële coach

Valt niet mee om goed met geld om te gaan

Voor de jongeren van vandaag valt het niet altijd mee om goed met financiën om te gaan. Zij zijn opgegroeid in tijden van overvloed en de verleidingen dienen zich overal aan. Telefoon, internet, gaming, scooter, auto, feesten, uitgaan, fastfood, en ga zo maar door… Het is dus niet verwonderlijk dat er jongeren zijn die ‘vastlopen’ en wel wat hulp kunnen gebruiken bij het op orde krijgen en houden van hun bestedingen.

LC Financiële Coaching wil hierin als coach graag een rol spelen. Wat wil dat zeggen? Samen met u als ouder zorgen we ervoor dat wij het financiële beheer krijgen over de financiën van uw kind en dat er een financieel kader wordt opgesteld. Als er schulden zijn kijken we samen hoe deze kunnen worden afbetaald en afgebouwd.

LC Financiële Coaching zorgt ervoor dat de rekeningen voor de vaste lasten kunnen worden betaald en uw kind over een afgesproken bedrag voor ‘leefgeld’ kan beschikken.

Dit zorgt voor de rust die nodig is om prettig kunnen leven en biedt ook houvast bij eventuele tegenslagen. Uit ervaring blijkt dat het voor jongeren -maar ook bijvoorbeeld voor hun ouders- een hele geruststelling is wanneer er orde op zaken is en de financiën goed geregeld zijn! Wij zijn betrokken, bieden graag een luisterend oor en kunnen streng zijn als dat nodig is! Kijk voor meer informatie ook eens bij budget-coaching of neemt u contact op voor een vrijblijvende kennismaking.