Administratie hulp

Wilt u een overzichtelijke administratie?

U wilt graag dat alles goed geregeld is, maar wel zelf de regie houden. Dan is het fijn als iemand met verstand van zaken u hierbij zo nodig kan ondersteunen.

Met al die officiële instanties en bijbehorende paperassen is het lastig inzichtelijk te krijgen wat er allemaal geregeld moet worden. Op zo’n moment kunt u wel wat hulp gebruiken. U kunt daarom een beroep op mij doen als u iemand zoekt met verstand van zaken die dit allemaal grondig uitzoekt.
Ik kan u helpen als u

  • inzicht wilt hebben in uw rechten, inkomsten en uitgaven.
  • niet houdt van het uitpluizen van alle ‘kleine lettertjes’.
  • erop wilt vertrouwen dat alles goed geregeld is en er orde op zaken is gesteld.
  • het druk genoeg heeft en uw tijd graag aan andere zaken wilt besteden.
  • zich door welke beperking dan ook liever niet bezig houdt met administratieve afhandelingen, belastingaangiften en andere fiscale zaken.
  • het belangrijk vindt dat anderen later geen problemen krijgen door uw toedoen of nalaten.

Bij u thuis

Uw eigen woonruimte is de plek waar wij samen aan de slag gaan. U hoeft er de deur dus niet voor uit, ik kom naar u toe.

Hoe gaan we te werk?

We bekijken samen wat en wanneer ik iets voor u kan doen. Wilt u mij voor een langere periode inschakelen? Ook dan doe ik u graag een goed voorstel.

Iets voor u?

Als u denkt dat het uit handen geven van uw administratieve beslommeringen iets voor u is, dan is het zeker de moeite waard om contact met mij op te nemen.