Een faillissement of toch beter van niet?

Doet een crediteur een faillissement dreiging aan u? Bent u ondernemer en heeft u een eenmanszaak, V.O.F, of bent u zelfstandige zonder personeel (ZZP’er). Heeft u op dit moment een serieus financieel probleem? U wordt iedere dag gebeld en iedereen wil geld van u en dat heeft u nu niet. Is dan maar failliet de oplossing? Nee, liever niet! Een faillissement aanvragen lost in ieder geval niets op! Er zijn veel meer mogelijkheden en oplossingen dan u denkt. Schuldsanering is vaak een goede mogelijkheid. Wij zorgen direct voor de rust en ruimte die nodig is.

Schuldhulp en sanering wat kan ik daarmee?

Het saneren van schulden betekent feitelijk een streep trekken en alle problemen in kaart brengen. Daarna kijk je wat je hebt en wat je kunt bieden. Bij een schuldsanering vraag je de schuldeisers vrijwillig met minder genoegen te nemen. Je verdeelt wat je hebt en als iedereen akkoord gaat ben je schuldenvrij. Klinkt simpel, maar er komt wel iets meer bij kijken. Wij zijn er in gespecialiseerd en voorkomen faillissementen. Voor zowel een eenmanszaak, een VOF als ZZP.  Bel voor een GRATIS eerste advies. U kunt uw probleem dan vrijblijvend voorleggen. 

Ondernemen in de schuldsanering, ja zeker het is mogelijk!

Een eigen bedrijf beginnen terwijl u schulden heeft is moeilijk maar niet onmogelijk. Zelfs ondernemen in de WSNP of de MSNP is via LC Financiële Coaching mogelijk. Indien u met een door ons opgerichte vennootschap gaat ondernemen bestaat er tevens de mogelijkheid om oude schulden door de LC Financiële Coaching te laten saneren.

Wilt u niet in de bijstand maar verder gaan met ondernemen neemt u dan contact op.

Iedere ondernemer verdient hulp, dat hebben we tenslotte met elkaar afgesproken!

Een uitgebreid persoonlijk advies en de kosten?

Een uitgebreid "persoonlijk" adviesgesprek, met één van onze adviseurs kost u niets. We nemen ruim de tijd voor dit gesprek; Na afloop van dit uitgebreide gesprek, bent u tot niets verplicht. U bepaalt zelf of u met ons verder wilt of niet, wij werken met vaste bedragen u weet direct na afloop van het gesprek wat onze hulp kost. Gaan we verder, dan worden wij het aanspreekpunt voor uw schuldeisers. U krijgt de rust en ruimte die u nodig heeft.

Als u door ons laat helpen heeft u weer zicht op een schuldvrije toekomst