Budgetbeheer

Wilt of kunt u (tijdelijk) niet zelf uw financiën beheren en is bewindvoering niet noodzakelijk? Dan is budgetbeheer misschien de juiste stap naar een nieuwe schuldenvrije toekomst

Budgetbeheer bij LC Financiële Coaching :

  • Betrouwbaarheid – uw situatie is bij ons in veilige handen
  • Persoonlijke benadering – elke situatie is anders maar eist betrokkenheid
  • Rust en stabiliteit – een helder financieel overzicht en duidelijke communicatie
  • Snel & accuraat – geen wachttijden en snel een oplossing
  • Nazorg – Na elk traject een oogje in het zeil houden 

Bent u ook toe aan financiële rust en overzicht, heeft u schulden en lukt het nu niet om dit zelf voor elkaar te krijgen dan helpen wij u graag! Wallet Support biedt verschillende mogelijkheden om u weer op weg te helpen naar een financieel gezonde toekomst.

Wat houdt budgetbeheer in?

Budgetbeheer houdt in dat iemand uw geld beheert en dit volgens een vastgesteld budget beheert waardoor u niet meer uitgeeft dan u ontvangt. Met budgetbeheer komt er rust in uw financiële situatie en worden er (nieuwe) schulden voorkomen. Binnen korte tijd krijgt u rust en overzicht over uw situatie en heeft u zekerheid dat uw vaste lasten (en eventuele aflossingen) betaald worden.

Wat levert budgetbeheer u op?

Als er gestart wordt met budgetbeheer zorgen we voor inzicht in uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Daarnaast maken we afspraken over de betalingen die er uitgevoerd moeten worden, worden er reserveringen afgesproken voor onverwachte uitgaven en indien noodzakelijk lossen we schulden af. U krijgt zelf een afgesproken bedrag als leefgeld, per week of per maand. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw budgetplan die we vooraf opstellen. LC Financiële Coaching heeft een persoonlijke aanpak en werkt samen met u aan financiële zelfredzaamheid. Dat wil zeggen dat u na een bepaalde (afgesproken) periode, weer zelfstandig in staat bent om uw financiële administratie zelf op te pakken als u dat wilt.

Voor wie is budgetbeheer?

Budgetbeheer is er voor iedereen die tijdelijk niet financieel op eigen benen kan of wil staan. Misschien voor uzelf of een familielid. Een schuldhulpverlenende organisatie kan u verplichten om een budgetbeheerder in te schakelen.

Kosten budgetbeheer

De kosten voor budgetbeheer bedragen opstartkosten en een vast bedrag per maand. Wilt u een vrijblijvende indicatie voor uw situatie dan kunt u dit uiteraard opvragen.

Contact met LC Financiële Coaching

Bent u benieuwd wat LC Financiële Coaching als budgetbeheerder voor u kan betekenen? Neem dan contact op! Vul vrijblijvend het contactformulier in of bel op 0252 706 905