Budgetbeheer en Budgetcoaching 

LC Financiële Coaching biedt haar diensten aan in de Bollenstreek maar ook in Zuid en Noord Holland. Graag zijn wij u van dienst als u woonachtig bent in deze regio. Bent u ook toe aan financiële rust en overzicht, heeft u schulden en lukt het nu niet om dit zelf voor elkaar te krijgen dan help ik u graag! LC Financiële Coaching biedt verschillende mogelijkheden om u weer op weg te helpen naar een financieel gezonde toekomst. Hieronder in het kort de mogelijkheden voor u:

Financiële scan

Bij de financiële scan bent u niet gebonden aan een coaching traject maar kijken we samen naar uw inkomsten en uitgaven en stellen we een budgetplan op. Uiteraard bekijken we waar we kunnen besparen en/of uw inkomen kunnen verruimen. Na afloop heeft u handige tools om uw administratie op orde te houden en weet u waar u op moet letten om in de toekomst het overzicht te behouden. Lees meer!

De Budgetcoaching

Bij budgetcoaching lopen we dezelfde stappen door als bij de budget scan maar gaan we wat dieper op de zaken in en kijken we ook waar de valkuilen liggen zodat de ontstane problemen voorkomen kunnen worden in de toekomst. Door middel van coaching gaat u inzicht krijgen in uw financiële huishouding en bent u na afloop van het traject in staat om uw financiën helemaal zelf bij te houden. Heeft u schulden en wilt u dit graag zelf oplossen? Ook hier kunnen we samen een plan van aanpak voor opstellen. Lees meer!

Budgetbeheer

Als u (tijdelijk) uw financiën zelf niet kunt of wilt beheren of u heeft (problematische) schulden dan kan budgetbeheer een oplossing zijn! Bij budgetbeheer worden uw inkomsten en uitgaven beheert door de budgetbeheerder. U bent gegarandeerd van betaling van uw vaste lasten, wordt er gespaard en worden eventuele schulden afgelost. Lees meer! Voor schulddienstverlening kunt u een aanvraag doen bij uw gemeente. Bij uw gemeente kunt u terecht als uw schulden dermate hoog zijn dat u deze niet zelfstandig kunt aflossen en u in aanmerking wilt komen voor een minnelijke of wettelijke schuldregeling (WSNP). Wilt u zeker weten of dat echt noodzakelijk of wilt u het toch liever zelfstandig oplossen? Dan kan LC Financiële Coaching u ook eerst inzicht geven in de situatie alvorens u bij uw gemeente aanklopt.

Budgetbeheer en Budgetcoaching 

Is uw interesse gewekt? Bent u op zoek naar een gecertificeerd budgetbeheerder of budgetcoach? Neem dan contact op! Vul het contactformulier in of bel op 0252-706 905.

Trefwoorden van deze pagina zijn: Budgetbeheer Lisse, Budgetbeheer Lisserbroek, Budgetcoaching Lisse, Budgetcoaching Lisserbroek, Bollenstreek, Zuid en Noord Holland