Balans in ondernemen

Balans in ondernemen helpt en begeleidt ondernemers met een balanstraject. Op elk terrein van de bedrijfsvoering en in elke fase waarin uw onderneming zich bevindt, van start tot bedrijfsopvolging, kunnen wij u bijstaan.

Bedrijf starten

Als startende ondernemer staat u voor veel keuzes en beslissingen. Heeft u een heldere strategie en een ondernemingsplan? Heeft u nagedacht over een goede administratie? Juist in de beginfase loopt u tegen allerlei vragen aan. Maakt u de juiste inschatting, bent u goed voorbereid, weet u voldoende? Onze adviseur kan voor u het verschil maken, wij helpen veel zzp’ers en starters in het midden- en kleinbedrijf (mkb / ZZP). Een goed begin is niet alleen het halve werk, het is de basis voor succes.
Ja, ik wil begeleiding als starter

Ondernemen en groeien

Ook als u al lang(er) succesvol onderneemt, kunt u voor lastige vragen komen te staan. Bijvoorbeeld door veranderingen in de bedrijfsvoering of bij uitbreiding van uw onderneming. Denk aan het aanboren van nieuwe markten, productontwikkeling, investeringen, een overname of fusie, wetten en regels, subsidies of procesmatige verbeteringen. Heeft u specifieke ondernemersvraagstukken dan spreken wij ons netwerk aan voor een adviseur die u deskundig begeleidt naar de oplossing.
Ja, ik wil bedrijfsadvies

Financiële problemen

En dan komt uw onderneming in zwaar weer en dreigt misschien failliet te gaan. Uit ervaring weten wij dat preventie van het grootste belang is. Schakel daarom LC Financiële Coaching tijdig in. Vaak kan onze adviseur de zaak dan nog vlot trekken, zodat uw bedrijf weer toekomst krijgt. Blijkt een faillissement toch onafwendbaar, dan helpen we om de schade zo beperkt mogelijk te houden.
Ja, ik wil op tijd overleggen 

Bedrijfsopvolging

Is voor u de tijd gekomen om te stoppen als actief ondernemer? Denkt u aan overdracht of verkoop van uw bedrijf? Ook dan kunnen wij u bijstaan. Onze adviseur is neutraal en dat is bijzonder prettig als mensen emotioneel betrokken zijn bij de zaak of als er een familieband is. Onze adviseur is uw steun en toeverlaat in een organisatorisch en financieel complex proces.

Ik kan u helpen om onderstaande zaken in balans te brengen

Of wilt u een vrijblijvend advies neemt u dan contact op!